Tombolă LoveStory Festival 2017

By 10/02/2017Tombola

Regulament campanie  ”LoveStory Festival și TUI TravelCenter te trimit la PARIS!”

SECTIUNEA I. PREAMBUL. SCOPURILE CAMPANIEI

LoveStory Festival și TUI TravelCenter te trimit la PARIS” este un concurs inițiat și derulat în Brașov de Asociația Culturală Fanzin în parteneriat TUI TravelCenter, Optiplaza și Coresi Shopping Resort pe durata festivalului de film LoveStory 2017.

Campania se va desfasura conform prezentului Regulament comun de campanie, fiind disponibil in mod gratuit publicului prin afisare pe paginile web: www.lovestoryfestival.ro

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania „LoveStory Festival și TUI TravelCenter te trimit la PARIS” se desfasoară la Coresi Shopping Resort din Brasov (Strada Zaharia Stancu 1, Brașov, 500167). Niciuna dintre partile implicate nu urmareste un scop material. Desfasurarea Campaniei in forma extinsa implica obtinerea unui beneficiu de imagine comun pentru Organizatori.

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

Campania “LoveStory Festival și TUI TravelCenter te trimit la PARIS” se derulează în perioada 10 februarie 2017, ora 17.00 – 14 februarie 2017, ora 20:00.

SECTIUNEA 4. MODUL DE DESFĂȘURARE AL CAMPANIEI

Pentru a participa la acest concurs, caută cabina foto MIRROR la Coresi Shopping Resort, între 10 și 14 februarie, fă-ți o poză cu persoana iubită și completează talonul de tombolă!

Taloanele de participare la tombolă se găsesc la standul special amenajat în incinta Coresi Shopping Resort, în zona Piața cu copaci.

Participanții la tombolă au obligația de a completa taloanele cu datele personale solicitate și de a accepta fotografierea alături de partener la cabina foto MIRROR, cât și publicarea ulterioară a fotografiei pe pagina de facebook:  https://www.facebook.com/Lovestorybrasov/

Fotografiile vor fi trimise de asemenea transmise pe e-mail participanților.

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc marți, 14 februarie, ora 20:05!

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul în mod unilateral şi respectând dispoziţiile legale în materie, prin întocmirea unui act adiţional la prezentul

Regulament, urmând ca astfel de modificări să fie făcute publice.

SECTIUNEA 5. DREPTURI ŞI CONDIŢIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice care au implinit 18 ani, indiferent de naţionalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în Romania, care respectă condiţiile Regulamentului.

În cadrul Concursului nu pot participa angajaţi ai Organizatorului, ai celorlalte companii implicate în această acţiune, precum şi rudele de gradul I ale acestora. Participarea la Concurs are valoare de acceptare integrală, liber consimţită şi în afara oricărei constrângeri a prevederilor Regulamentului.

Dreptul de participare aparţine în exclusivitate participantului care îndeplineşte condiţiile impuse de Regulament.

Participarea la Concurs implică acceptarea expresă a tuturor clauzelor Regulamentului. Prin accesarea website-ului www.lovestoryfestival.ro şi participarea la Concurs, fiecare Participant declară că e de acord şi agreează în mod integral termenii Regulamentului.

SECTIUNEA 6. PREMIILE

În cadrul campaniei se vor acorda următoarele premii:

  • 5 carduri cadou în valoare de 100 lei fiecare oferite de Optiplaza. Cardurile pot fi folosite la achiziționarea oricărui produs din magazinele Optiplaza din țară.

Marele Premiu:  1 City break la Paris pentru 2 persoane, oferit de TuiTravel Center. Premiul include: cazare la hotel de 3 stele, zbor și transfer aeroport pentru 2 persoane. Servicii neincluse: asigurare medicală de călătorie, taxele de intrare la obiective turistice, alte taxe și cheltuieli opționale.

Perioada excursiei: 24-27 februarie 2017. Perioada City break-ului nu poate fi modificată.

Valoarea netă a premiului oferit de Tui TravelCenter este de 552 Euro. Câștigătorul va fi contactat de agenție pentru a intra în posesia premiului.

SECTIUNEA 7.  EXTRAGEREA CASTIGATORILOR, ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

EXTRAGEREA CÂȘTIGĂTORILOR are loc marti, 14 februarie 2017, ora 20:05, la Coresi Shopping Resort. Extragerea va fi transmisă LIVE pe pagina de facebook LOVE STORY FESTIVAL: https://www.facebook.com/Lovestorybrasov

Câștigătorul va fi contactat prin telefon și prin e-mail imediat după extragere. Dacă acesta nu răspunde până pe 15 februarie, ore 13.00, se va realiza o nouă extragere.

Câștigătorul va fi anunțat de asemenea pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/Lovestorybrasov

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Organizatorii isi asuma obligatia protectiei datelor cu caracter personal colectate, prelucrate si stocate in baza de date a concursului, conform prevederilor legii romane aplicabile in materie.

Prin participarea la acesta Campanie, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:

  1. colectarea si prelucrarea datelor sale cu caracter personal pe care participantul le comunica in vederea inscrierii sale la concurs (respectiv: nume/prenume, numar de telefon, adresa e-mail, oras de domiciliu) si transmiterea acestora catre Organizatori, in scopul acordarii premiului stabilit prin acest Regulament;
  2. stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate la litera a), respectiv: reclama, marketing si publicitate in vederea promovarii produselor și serviciilor comercializate de organizator și partenerii campaniei.
X